delta

Ponuda Delta City

Media star je moderan MEDIA SERVIS, po modelu “ALL IN ONE”, u okviru kojeg nudimo kompletnu uslugu – produkciju vašeg reklamnog formata najsavremenijom digitalnom tehnikom i 3 d animacijom, postprodukciju slike i zvuka, kao i media plan, promociju i oglašavanje.

Osnovana 2012.godine, u cilju integracije produkcijske i marketinške ponude na apsolutno digitalan način i u skladu sa savremenim tehničkim standardima.

Media star sa sjedištem u Podgorici i tržišnim djelovanjem u Crnoj Gori,ima strategiju da se razvija kao originalan digitalni media servis, nudeći atraktivan, efikasan i ekonomičan vid oglašavanja i sveobuhvatne ponude marketinškog imidža, za bilo koji proizvod ili uslugu.

Prepoznajući značaj tržnih centara u savremenoj popularnoj kulturi kao omiljenih lokacija za svakodnevne društvene aktivnosti, Media star svoj profesionalni koncept bazira na INDOOR oglašavanju, putem ozvučenih digitalnih lcd ekrana, lociranih na najprometnijim pozicijama unutar najatraktivnijh tržnih centara u Crnoj Gori, Delta city-ju i Mall of Montenegru.

Prednosti ozvučenog lcd digitalnog oglašavanja su:

• Efikasnost i ekonomičnost

• Full HD rezolucija

• Brza promjena reklamnog spota po želji klijenta

• Multiplikativni efekat - istovremeno emitovanje istog reklamnog spota na više pozicija ( potpuni dojam upečatljivog vizelnog identita klijenta)

Foto galerija (Delta City)

Foto Galerija

Foto Galerija

Kliknite na sliku da bi pogledali cijelu fotogaleriju...
Foto Galerija

Foto Galerija

Kliknite na sliku da bi pogledali cijelu fotogaleriju...
Foto Galerija

Foto Galerija

Kliknite na sliku da bi pogledali cijelu fotogaleriju...
DELTA CITY

DELTA CITY

Delta City, prvi pravi šoping-mol u Crnoj Gori, koji kao grad u malom obuhvata najraznovrsnije prodavnice, kao i zabavne sadržaje u kojima čitava porodica može da uživa cijeli dan. Šoping-mol sadrži veliki broj najrazličitijih prodavnica poznatih domaćih i svetskih proizvođača. Tu su i multipleks bioskop, prostori specijalizovani sa djecu, i drugi zabavni sadržaji. Ponuda je upotpunjena raznovrsnim tematskim restoranima, restoranima brze hrane i atraktivnim kafićima.
RADNO VRIJEME
RADNO VRIJEME    10:00 - 22:00
DELTA MAXI 08:00 - 22:00
FOOD COURT 09:00 - 23:00

Mapa