Media star je moderan MEDIA SERVIS, po modelu “ALL IN ONE”, u okviru kojeg nudimo kompletnu uslugu – produkciju najsavremenijom digitalnom tehnikom, 3 d animaciju, postprodukciju slike i zvuka,organizaciju događaja, media planiranje, promociju i oglašavanje. 

Osnovana 2012.godine, u cilju integracije produkcijske i marketinške ponude na moderan način i u skladu sa savremenim tehničkim standardima.

Media star ima strategiju da se razvija kao originalan digitalni media servis, nudeći atraktivan, efikasan i inovativan vid oglašavanja i sveobuhvatne ponude za marketinški imidž i promociju bilo kog proizvoda ili usluge.
 
Media star je vodeći INDOOR provajder u tržnom centru Delta City u Crnoj Gori…

KAPACITETI

Naši kapaciteti su usklađeni sa potrebama klijenata, stoga je za nas svaki upit primaran i nastupamo istog dana. Mi zaista radimo prema našem cilju – kreiranju dugoročnih partnerskih odnosa.

ISKUSTVO

Iza nas su veliki projekti u svim sferama na polju marketinga. Kreirali smo i implementirili stotine kampanja prema različitim ciljnim grupama. 

CILJ

Naš primarni cilj je kreiranje uspješnih dugoročnih partnerskih odnosa. Dosadašnje iskustvo u radu na različitim projektima, pokazalo je veću efikasnost saradnje koja nije striktno na relaciji agencija-klijent. Temelj takvog odnosa zasnovan je na uspješnim realizovanim projektima, zdravoj komunikaciji i vidljivim rezultatima.

Prepoznajući značaj tržnih centara u savremenoj popularnoj kulturi kao omiljenih lokacija za svakodnevne društvene aktivnosti, Media star svoj profesionalni koncept bazira na INDOOR oglašavanju.
 
Media star je vodeći INDOOR provajder u tržnim centru Delta city u Crnoj Gori, sa inovativnom kreativnom platformom i modernim pristupom integrisanih marketing komunikacija.
 
Raspolažemo sa 7 digitalnih city light-ova,9 digitalnih lcd ekrana,20 hanger pozicija i 2 LED display-a za oglašavanje na najatraktivnijoj i najposjećenijoj lokaciji u Crnoj Gori.
 
Ponuda obuhvata i print advertising – brendiranje pokretnih vrata i specijalne ponude brendiranja na  površinama u unutrašnjosti tržnog centra Delta city. 
 
Integrisanim marketing pristupom u oglašavanju na efikasan način postižemo multiplikativni efekat – istovremeno emitovanje istog reklamnog spota na više pozicija omogućava  upečatljiv promotivni plan vizelnog identita klijenta.
 
Media star pažljivo gradi mrežu svojih partnera, kojima pruža kreativnu i interaktivnu vizuelnu podršku u izgradnji pozitivne i moderne percepcije njihovog brenda. 
 
Posebno smo posvećeni razvoju i praćenju savremenih dostignuća i trendova u oglašavanju, imajući u vidu potrebe i potencijale naših klijenata.
 
Sa tradicijom koju prati profesionalnost i povjerenje, izgrađujemo i sopstvenu snagu brenda Media star.
 
Ostajemo dosljedni sloganu BUDITE VIĐENI, jer od presudne je važnosti da vas vide, na pravom mjestu, u pravo vrijeme! 
 
Kreativna platforma za Vaš vizuelni identitet.
Budite viđeni !!!
Vaš Media Star